Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Value-added switchgrass extractives for reduction of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium populations on Formica coupons
 
 
Titel: Value-added switchgrass extractives for reduction of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium populations on Formica coupons
Auteur: Choi, J.M.
Camfield, E.
Bowman, A.
Rajan, K.
Labbé, N.
Gwinn, K.D.
Ownley, B.H.
Moustaid-Moussa, N.
D'Souza, D.H.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland