Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Saccharomyces cerevisiae, Torulaspora delbrueckii and malolactic fermentation on fermentation kinetics and sensory property of black raspberry wines
 
 
Titel: Effect of Saccharomyces cerevisiae, Torulaspora delbrueckii and malolactic fermentation on fermentation kinetics and sensory property of black raspberry wines
Auteur: Liu, Wenli
Li, Huamin
Jiang, Dongqi
Zhang, Yue
Zhang, Sicheng
Sun, Shuyang
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland