Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Effects of salt concentration on microbial diversity and volatile compounds during suancai fermentation
 
 
Titel: Effects of salt concentration on microbial diversity and volatile compounds during suancai fermentation
Auteur: Liang, Huipeng
He, Zhen
Wang, Xinyi
Song, Ge
Chen, Huiying
Lin, Xinping
Ji, Chaofan
Li, Shengjie
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland