Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between autochthonous microbial communities and key odorants during the fermentation of red pepper (Capsicum annuum L.)
 
 
Titel: Correlation between autochthonous microbial communities and key odorants during the fermentation of red pepper (Capsicum annuum L.)
Auteur: Xu, Xinxing
Wu, Bingbing
Zhao, Wenting
Pang, Xueli
Lao, Fei
Liao, Xiaojun
Wu, Jihong
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland