Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of endogenous CO2 overpressure on the yeast “stressome” during the “prise de mousse” of sparkling wine
 
 
Titel: Effect of endogenous CO2 overpressure on the yeast “stressome” during the “prise de mousse” of sparkling wine
Auteur: Porras-Agüera, Juan A.
Román-Camacho, Juan J.
Moreno-García, Jaime
Mauricio, Juan C.
Moreno, Juan
García-Martínez, Teresa
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 89 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland