Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature on the growth of Staphylococcus aureus in ready-to-eat cooked rice with pork floss
 
 
Titel: Effect of temperature on the growth of Staphylococcus aureus in ready-to-eat cooked rice with pork floss
Auteur: Lu, Kuan-Hung
Sheen, Yi-Jyun
Huang, Tsui-Ping
Kao, Shu-Hui
Cheng, Chun-Lung
Hwang, Cheng-An
Sheen, Shiowshuh
Huang, Lihan
Sheen, Lee-Yan
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 89 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland