Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Application of an oregano oil nanoemulsion to the control of foodborne bacteria on fresh lettuce
 
 
Titel: Application of an oregano oil nanoemulsion to the control of foodborne bacteria on fresh lettuce
Auteur: Bhargava, Kanika
Conti, Denise S.
da Rocha, Sandro R.P.
Zhang, Yifan
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 47 (2015) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 16 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland