Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Application of Lactobacillus amylovorus DSM19280 in gluten-free sourdough bread to improve the microbial shelf life
 
 
Titel: Application of Lactobacillus amylovorus DSM19280 in gluten-free sourdough bread to improve the microbial shelf life
Auteur: Axel, Claudia
Röcker, Bettina
Brosnan, Brid
Zannini, Emanuele
Furey, Ambrose
Coffey, Aidan
Arendt, Elke K.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 47 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland