Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Exploitation of sweet cherry (Prunus avium L.) puree added of stem infusion through fermentation by selected autochthonous lactic acid bacteria
 
 
Titel: Exploitation of sweet cherry (Prunus avium L.) puree added of stem infusion through fermentation by selected autochthonous lactic acid bacteria
Auteur: Di Cagno, Raffaella
Surico, Rosalinda Fortunata
Minervini, Giovanna
Rizzello, Carlo Giuseppe
Lovino, Raffaella
Servili, Maurizio
Taticchi, Agnese
Urbani, Sefania
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 5 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland