Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Extension of Tosèla cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria
 
 
Titel: Extension of Tosèla cheese shelf-life using non-starter lactic acid bacteria
Auteur: Settanni, Luca
Franciosi, Elena
Cavazza, Agostino
Cocconcelli, Pier Sandro
Poznanski, Elisa
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland