Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of kaolin and copper based products and of starter cultures on green table olive fermentation
 
 
Titel: Effect of kaolin and copper based products and of starter cultures on green table olive fermentation
Auteur: Randazzo, Cinzia L.
Fava, Giovanni
Tomaselli, Filippo
Romeo, Flora V.
Pennino, Giuseppe
Vitello, Euplio
Caggia, Cinzia
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 5 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland