Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of heat, nisin and acidification on the inactivation of Clostridium sporogenes spores in carrot-alginate particles: From kinetics to process validation
 
 
Titel: Combined effects of heat, nisin and acidification on the inactivation of Clostridium sporogenes spores in carrot-alginate particles: From kinetics to process validation
Auteur: Naim, F.
Zareifard, M.R.
Zhu, S.
Huizing, R.H.
Grabowski, S.
Marcotte, M.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 25 (2008) nr. 7 pagina's 6 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland