Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Whey fermentation by thermophilic lactic acid bacteria: Evolution of carbohydrates and protein content
 
 
Titel: Whey fermentation by thermophilic lactic acid bacteria: Evolution of carbohydrates and protein content
Auteur: Pescuma, Micaela
Hébert, Elvira María
Mozzi, Fernanda
Font de Valdez, Graciela
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 25 (2008) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland