Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological changes throughout ripening of goat cheese made from raw, pasteurized and high-pressure-treated milk
 
 
Titel: Microbiological changes throughout ripening of goat cheese made from raw, pasteurized and high-pressure-treated milk
Auteur: Buffa, M.
Guamis, B.
Royo, C.
Trujillo, A.J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 18 (2001) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland