Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological changes in ‘San Simón’ cheese throughout ripening and its relationship with physico-chemical parameters
 
 
Titel: Microbiological changes in ‘San Simón’ cheese throughout ripening and its relationship with physico-chemical parameters
Auteur: Garcı́a Fontán, M.C.
Franco, I.
Prieto, B.
Tornadijo, M.E.
Carballo, J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 18 (2001) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland