Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of wines fermented with different Saccharomyces cerevisiae strains isolated from the La Mancha region
 
 
Titel: Characteristics of wines fermented with different Saccharomyces cerevisiae strains isolated from the La Mancha region
Auteur: Pérez-Coello, M.S.
Briones Pérez, A.I.
Ubeda Iranzo, J.F.
Martin Alvarez, P.J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 16 (1999) nr. 6 pagina's 11 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland