Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing nutritional composition and aroma characteristics of kiwifruit wines through indigenous non-Saccharomyces yeast extracellular extract treatment
 
 
Titel: Enhancing nutritional composition and aroma characteristics of kiwifruit wines through indigenous non-Saccharomyces yeast extracellular extract treatment
Auteur: Sun, Wangsheng
Chen, Xiaowen
Feng, Sinuo
Han, Jia
Li, Shiqi
Long, Fangyu
Guo, Jing
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland