Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of fermentation traits in industrial Baker's yeast for low or high sugar environments
 
 
Titel: Enhancement of fermentation traits in industrial Baker's yeast for low or high sugar environments
Auteur: Cha, Seungwoo
Cho, Kijoo
Lim, Nayoung
Oh, Hyewon
Choi, Eunji
Shim, Sangmin
Lee, Sung-ho
Hahn, Ji-Sook
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland