Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 35 gevonden artikelen
 
 
  An in-depth multiphasic analysis of the chocolate production chain, from bean to bar, demonstrates the superiority of Saccharomyces cerevisiae over Hanseniaspora opuntiae as functional starter culture during cocoa fermentation
 
 
Titel: An in-depth multiphasic analysis of the chocolate production chain, from bean to bar, demonstrates the superiority of Saccharomyces cerevisiae over Hanseniaspora opuntiae as functional starter culture during cocoa fermentation
Auteur: Díaz-Muñoz, Cristian
Van de Voorde, Dario
Tuenter, Emmy
Lemarcq, Valérie
Van de Walle, Davy
Soares Maio, José Pedro
Mencía, Alejandra
Hernandez, Carlos Eduardo
Comasio, Andrea
Sioriki, Eleni
Weckx, Stefan
Pieters, Luc
Dewettinck, Koen
De Vuyst, Luc
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland