Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
 
  The effects of cell-cell contact between Pichia kluyveri and Saccharomyces cerevisiae on amino acids and volatiles in mixed culture alcoholic fermentations
 
 
Titel: The effects of cell-cell contact between Pichia kluyveri and Saccharomyces cerevisiae on amino acids and volatiles in mixed culture alcoholic fermentations
Auteur: Hu, Kai
Zhao, Hongyu
Edwards, Nathalia
Peyer, Lorenzo
Tao, Yongsheng
Arneborg, Nils
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland