Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the microbiological quality and content of biogenic amines in chicken fillets packed using various techniques and stored under different conditions
 
 
Titel: Changes in the microbiological quality and content of biogenic amines in chicken fillets packed using various techniques and stored under different conditions
Auteur: Chmiel, Marta
Roszko, Marek
Hać-Szymańczuk, Elżbieta
Cegiełka, Aneta
Adamczak, Lech
Florowski, Tomasz
Pietrzak, Dorota
Bryła, Marcin
Świder, Olga
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland