Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of plasma-activated water-assisted extraction of basil seed (Ocimum basilicum L.) mucilage: Effect on phenols, flavonoids, antioxidant, thermal and morphological properties
 
 
Titel: Optimization of plasma-activated water-assisted extraction of basil seed (Ocimum basilicum L.) mucilage: Effect on phenols, flavonoids, antioxidant, thermal and morphological properties
Auteur: Jafari, Mahsa
Ramezan, Yousef
Tajeddin, Behjat
Khani, Mohammad Reza
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland