Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Structural modification and functional improvement of lactoferrin through non-covalent and covalent binding to coffee polyphenol
 
 
Titel: Structural modification and functional improvement of lactoferrin through non-covalent and covalent binding to coffee polyphenol
Auteur: Li, Zekun
Kang, Shunjie
Shu, Qin
Al-Wraikat, Majida
Hao, Changchun
Liu, Yongfeng
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland