Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Regulating the structure and gelling properties of maize starch by non-thermal effect of low intensity radio frequency wave
 
 
Titel: Regulating the structure and gelling properties of maize starch by non-thermal effect of low intensity radio frequency wave
Auteur: Zhou, Dingting
Yang, Gaoji
Luo, Xuan
Xu, Juanjuan
Ramaswamy, Hosahalli S.
Li, Rui
Wang, Shaojin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland