Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Regulating the interaction between protein and starch in noodles through heat loss: Used to improve the edible quality of noodles
 
 
Titel: Regulating the interaction between protein and starch in noodles through heat loss: Used to improve the edible quality of noodles
Auteur: Liu, Sibo
Cheng, Tianfu
Zhang, Jiayu
Yuan, Meng
Guo, Yanan
Wang, Daoying
Guo, Zengwang
Wang, Zhongjiang
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland