Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the effects of spontaneous and solid-state fermentation on the physicochemical, functional and structural properties of whole wheat flour (Triticum aestivum L.)
 
 
Titel: Exploring the effects of spontaneous and solid-state fermentation on the physicochemical, functional and structural properties of whole wheat flour (Triticum aestivum L.)
Auteur: Islam, Shariful
Miah, Md. Abdus Satter
Islam, Md. Faridul
Bhuiyan, Mohammad Nazrul Islam
Tisa, Khurshida Jahan
Naim, Mustafizur Rahman
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland