Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Process-controlled gas hydrate formation in coffee solutions for the application of cold concentration
 
 
Titel: Process-controlled gas hydrate formation in coffee solutions for the application of cold concentration
Auteur: Sutter, R.M.
Meunier, V.
Ruiz, S.
Doebelin, J.
Milo, C.
Rauh, C.
Hartmann, C.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland