Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of pulsed electric field processing to reduce the viscosity of micellar casein concentrate
 
 
Titel: Optimization of pulsed electric field processing to reduce the viscosity of micellar casein concentrate
Auteur: Raghunath, Sonali
Schoenfuss, Tonya
Mallikarjunan, Kumar
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland