Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Improving the quality of Arabica coffee (Coffea arabica L.) through innovative optimization of roto-aerated drying
 
 
Titel: Improving the quality of Arabica coffee (Coffea arabica L.) through innovative optimization of roto-aerated drying
Auteur: Andrade, Paulo Sérgio de
Duarte, Claudio Roberto
Barrozo, Marcos Antonio de Souza
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland