Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Improving foam stability: Calcium addition, high hydrostatic pressure, and their combinations on soybean protein isolates
 
 
Titel: Improving foam stability: Calcium addition, high hydrostatic pressure, and their combinations on soybean protein isolates
Auteur: Speroni, Francisco
de Lamballerie, Marie
Anton, Marc
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland