Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Extraction of anthocyanin from Hibiscus rosa-sinensis and concentration by forward osmosis membrane process
 
 
Titel: Extraction of anthocyanin from Hibiscus rosa-sinensis and concentration by forward osmosis membrane process
Auteur: Bal, Atreyee
Shilpa, H.N.
Debnath, Sukumar
Rastogi, Navin Kumar
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland