Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sesame protein isolate modified by high-pressure homogenization, high-intensity ultrasound, and high-pressure processing on the colloidal stability of sesame paste: Determination of physicochemical, rheological, microstructural properties and storage stability
 
 
Titel: Effect of sesame protein isolate modified by high-pressure homogenization, high-intensity ultrasound, and high-pressure processing on the colloidal stability of sesame paste: Determination of physicochemical, rheological, microstructural properties and storage stability
Auteur: Gul, Osman
Sahin, Melike Seyda
Saricaoglu, Furkan Turker
Atalar, Ilyas
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland