Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Reducing the oil absorption and tailoring starch properties in banana slices by integrated ultrasound in infrared frying
 
 
Titel: Reducing the oil absorption and tailoring starch properties in banana slices by integrated ultrasound in infrared frying
Auteur: Sun, Menglin
Su, Ya
Chen, Ying
Li, Jianlin
Ren, Aiqing
Xu, Baoguo
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland