Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Maximising the stability of anthocyanins and the physicochemical quality in pure blood orange juice using advanced Weibull-Log-Logistic modelling and ascorbic acid fortification during pasteurisation
 
 
Titel: Maximising the stability of anthocyanins and the physicochemical quality in pure blood orange juice using advanced Weibull-Log-Logistic modelling and ascorbic acid fortification during pasteurisation
Auteur: Remini-Sahraoui, Yasmine
Remini, Hocine
Dahmoune, Farid
Dairi, Sofiane
Aoun, Omar
Belbahi, Amine
Oukhmanou-Bensidhoum, Sonia
Kadri, Nabil
Madani, Khodir
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland