Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Low-intensity pulsed electric fields pre-treatment on yogurt starter culture: Effects on fermentation time and quality attributes
 
 
Titel: Low-intensity pulsed electric fields pre-treatment on yogurt starter culture: Effects on fermentation time and quality attributes
Auteur: Miranda-Mejía, Graciela A.
del Campo-Barba, Sandra Teresita Martín
Arredondo-Ochoa, Teresita
Tejada-Ortigoza, Viridiana
la Peña, Mariana Morales-de
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland