Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of solid-state fermentation conditions to improve phenolic content in corn bran, followed by extraction of bioactive compounds using natural deep eutectic solvents
 
 
Titel: Optimization of solid-state fermentation conditions to improve phenolic content in corn bran, followed by extraction of bioactive compounds using natural deep eutectic solvents
Auteur: Akbari, Mehdi
Gómez-Urios, Clara
Razavi, Seyed Hadi
Khodaiyan, Faramarz
Blesa, Jesús
Esteve, María J.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland