Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Potato cubes for the elderly with dysphagia designed through freeze-thaw impregnation technique: Effect of enzymatic hydrolysis
 
 
Titel: Potato cubes for the elderly with dysphagia designed through freeze-thaw impregnation technique: Effect of enzymatic hydrolysis
Auteur: Liu, Qiannan
Duan, Xinyan
Zhang, Yuan
Liu, Wei
Zhao, Ruixuan
Wang, Yingsa
Yao, Jia
Hu, Honghai
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 92 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland