Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
 
  An innovative alternative to reduce sodium in cheese: Babassu coconut byproduct improving quality and shelf-life of reduced‑sodium Minas fresh cheese
 
 
Titel: An innovative alternative to reduce sodium in cheese: Babassu coconut byproduct improving quality and shelf-life of reduced‑sodium Minas fresh cheese
Auteur: Lima, Rayssa Cruz
Carvalho, Anna Paula Azevedo de
Lelis, Carini Aparecida
Faria, Douglas José
da Silva, Bruno Dutra
da Silva de Figueiredo, Mayara Regina
Chaves, Pedro Henrique Thimotheu
de Almeida, Antônio Eugenio Castro Cardoso
Conte-Junior, Carlos Adam
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 92 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland