Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Gas-assisted high-moisture extrusion of soy-based meat analogues: Impacts of nitrogen pressure and cooling die temperature on density, texture and microstructure
 
 
Titel: Gas-assisted high-moisture extrusion of soy-based meat analogues: Impacts of nitrogen pressure and cooling die temperature on density, texture and microstructure
Auteur: Ghanghas, Neeraj
Nadimi, Mohammad
Paliwal, Jitendra
Koksel, Filiz
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 92 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland