Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Evaluate the volatile retention performance of structurally modified cassava flour through pulsed electric fields
 
 
Titel: Evaluate the volatile retention performance of structurally modified cassava flour through pulsed electric fields
Auteur: Conde, Ladie Anne
Kebede, Biniam
Oey, Indrawati
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 92 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland