Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Egg yolk powder-starch gel as novel ink for food 3D printing: Rheological properties, microstructure and application
 
 
Titel: Egg yolk powder-starch gel as novel ink for food 3D printing: Rheological properties, microstructure and application
Auteur: Zhong, Yuanliang
Wang, Bo
Lv, Weiqiao
Li, Guohua
Lv, Yinqiao
Cheng, Yuting
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland