Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of plasma-activated lactic-gallic acid treated chicken meats on the freshness, volatile changes, and metabolites through multi-analytical techniques
 
 
Titel: Evaluation of plasma-activated lactic-gallic acid treated chicken meats on the freshness, volatile changes, and metabolites through multi-analytical techniques
Auteur: Ismail, Azfar
Lee, Hag Ju
Hong, Suk-Ju
Kim, Ghiseok
Choi, Minwoo
Jo, Cheorun
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland