Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Lupinus sprouts a new and potential ingredient in extrusion process: Physicochemical, nutritional and structural evaluation
 
 
Titel: Lupinus sprouts a new and potential ingredient in extrusion process: Physicochemical, nutritional and structural evaluation
Auteur: Muñoz-Llandes, Ciro B.
Palma-Rodríguez, Heidi M.
González-Olivares, Luis G.
Bautista-Ávila, Mirandeli
Román-Gutiérrez, Alma D.
Gómez-Aldapa, Carlos A.
Guzmán-Ortiz, Fabiola A.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 90 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland