Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of thermosonication on quality improvement of tomato juice
 
 
Titel: Effect of thermosonication on quality improvement of tomato juice
Auteur: Wu, J.
Gamage, T.V.
Vilkhu, K.S.
Simons, L.K.
Mawson, R.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 9 (2008) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland