Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Modification of food ingredients by ultrasound to improve functionality: A preliminary study on a model system
 
 
Titel: Modification of food ingredients by ultrasound to improve functionality: A preliminary study on a model system
Auteur: Ashokkumar, Muthupandian
Sunartio, Devi
Kentish, Sandra
Mawson, Raymond
Simons, Lloyd
Vilkhu, Kamaljit
Versteeg, Cornelis (Kees)
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 9 (2008) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland