Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
 
  α-Amylase reactive extrusion enhances the protein digestibility of saponin-free quinoa flour while preserving its total phenolic content
 
 
Titel: α-Amylase reactive extrusion enhances the protein digestibility of saponin-free quinoa flour while preserving its total phenolic content
Auteur: Pismag, Remigio
Pico, Joana
Fernández, Alejandro
Hoyos, José Luis
Martinez, Mario M.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 88 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland