Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Cricket protein hydrolysates pre-processed with ultrasonication and microwave improved storage stability of goat meat emulsion
 
 
Titel: Cricket protein hydrolysates pre-processed with ultrasonication and microwave improved storage stability of goat meat emulsion
Auteur: Lone, Aunzar B.
Bhat, Hina F.
Aït-Kaddour, Abderrahmane
Hassoun, Abdo
Aadil, Rana Muhammad
Dar, B.N.
Bhat, Zuhaib F.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland