Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Thermographic and rheological characterization of viscoelastic materials for hot-extrusion 3D food printing
 
 
Titel: Thermographic and rheological characterization of viscoelastic materials for hot-extrusion 3D food printing
Auteur: Ma, Yizhou
Schutyser, Maarten A.I.
Boom, Remko M.
Zhang, Lu
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland