Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Assessing the acid tolerance and the technological robustness of probiotic cultures for fortification in fruit juices
 
 
Titel: Assessing the acid tolerance and the technological robustness of probiotic cultures for fortification in fruit juices
Auteur: Sheehan, Vivien M.
Ross, P.
Fitzgerald, Gerald F.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 8 (2007) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland