Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the textural and flavor characteristics of egg white emulsion gels induced by lipid and thermal treatment
 
 
Titel: Changes in the textural and flavor characteristics of egg white emulsion gels induced by lipid and thermal treatment
Auteur: Xiang, Xiaole
Hu, Gan
Yu, Zhuosi
Li, Xianghong
Wang, Faxiang
Ma, Xiayin
Huang, Yiqun
Liu, Yongle
Chen, Lei
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 79 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland